Advertisement

Хорватія – Іспанія - Чи буде ще одна сенсація? Склади на матч Хорватія - Іспанія : Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Хорватія – Іспанія - Чи буде ще одна сенсація? Склади на матч Хорватія - Іспанія : Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Це був найкращий матч євро! У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Не проходила так далеко на. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Хорватія Іспанія - слухати аудіо онлайн трансляцію матчу ...
Хорватія Іспанія - слухати аудіо онлайн трансляцію матчу ... from footballua.tv
Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Не проходила так далеко на. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Не проходила так далеко на. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Це був найкращий матч євро! Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі.

Хорватія — Іспанія - Дивитися онлайн пряму трансляцію ...
Хорватія — Іспанія - Дивитися онлайн пряму трансляцію ... from pic.sport.ua
Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Це був найкращий матч євро! Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

Це був найкращий матч євро!

Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Не проходила так далеко на. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Чи буде ще одна сенсація? Склади на матч Хорватія - Іспанія
Чи буде ще одна сенсація? Склади на матч Хорватія - Іспанія from pic.sport.ua
Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Не проходила так далеко на.

Posting Komentar

0 Komentar